17.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

S-a răsturnat cu betoniera pe DJ 546, în panta de urcare de la Moșteni. Șoferul, transportat la spital

- Advertisement -
Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Mărunței, a fost victima unui accident de circulație produs marți, 14 noiembrie 2023, în jurul orei 14:15, pe Drumul Județean 546, în comuna Teslui, pe panta de urcare de la Moșteni. Acesta conducea o betonieră care era încărcată, iar la un moment dat, într-o curbă, s-a răsturnat pe carosabil. În urma evenimentului, conducătorul auto a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru efectuarea de investigații amănunțite.  
Potrivit primelor date, cauza probabilă a producerii evenimentului rutier ar fi neadaptarea vitezei la condițiile de drum de către șofer.
Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook
Salvatorii l-au preluat imediat de la locul accidentului și transportat la spital, unde polițiștii rutieri l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Echipajele de poliție ajunse la fața locului au început cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier din cauza căruia în zonă s-a circulat alternativ timp de câteva zeci de minute.
Vom reveni cu amănunte.
Sursă foto principală: Amator
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți