24.1 C
Slatina
marți,7 mai,2024

Ultimele Articole

Aproximativ 40 de angajați ai DSP Olt, protest în fața instituției. Motivul: Vor ca drepturile salariale să le fie mărite

- Advertisement -

Protest în fața sediului Direcției de Sănătate Publică (DSP) Olt. Motivul pentru care aproximativ 40 de angajați au ieșit în stradă pentru că vor salarii mai mari, respectiv vor ca acestea să fie similare cu cele ale Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Protestul a fost unul spontan și a început la ora 14:00, urmând a se încheia la sfârșitul programului, a spus asistenta Gabriela Gogiu, purtător de cuvânt al DSP.

„Având în vedere că în anul 2015, ca și salarizare, am fost echivalați cu personalul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, conform Ordinului comun Ministerul Sănătății/ CNAS 843/491/2015, angajații Direcției de Sănătate Publică Olt a organizat un ‘protest spontan’ astăzi (miercuri n.r.), 15 noiembrie 2023, cu începere de la ora 14:00, în vederea obținerii drepturilor salariale similare CNAS. Protestul este în fața instituției Direcției de Sănătate Publică Olt și se va încheia până la finalul programului de lucru”, a declarat reprezentantul instituției sanitare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți