18.2 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

AJOFM Olt organizează în decembrie alte două cursuri de formare profesională, gratuite pentru șomeri

- Advertisement -

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt își propune să organizeze și în luna decembrie a acestui an două programe de formare profesională destinate unui număr de 28 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Potrivit Elenei Iordache, purtătorul de cuvânt al instituției, principalele meserii/ocupații, în funcție de numărul de participanți, pentru care se vor organiza cursurile gratuite pentru șomeri sunt: competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere – 14 persoane și ospătar (chelner) – 14 persoane.

„Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru șomerii indemnizați și neindemnizați înregistrați în evidența AJOFM Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor”, a adăugat reprezentantul agenției.

Pentru detalii suplimentare, cei interesați se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, cu sediul în strada Dinu Lipatti, numărul 28, telefon 0249.413.099.

Sursă foto: sistem-apelare-ospatar.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți