15.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Primăria Slatina a făcut probe și la instalațiile multicolore și figurinele de pe Esplanadă și bulevardul A. I. Cuza

- Advertisement -

Municipalitatea slătineană aproape a finalizat de montat iluminatul festiv pe principalele artere din Slatina, dar și în alte zone importante, iar primarul Emil Moț continuă periplul său pentru a verifica dacă acestea vor funcționa așa cum trebuie.

Dacă zilele trecute s-au făcut probe în Parcul Tineretului, zona principală de atracție pentru cei mici, în seara zilei de joi, 16 noiembrie 2023, a venit rândul luminițelor multicolore și figurinelor de pe Esplanadă, dar și de pe principalul bulevard din Slatina, Alexandru Ioan Cuza, să fie verificate.

„Continuă probele pentru iluminatul festiv în municipiul nostru. Am efectuat probe pe Esplanadă, pentru a ne asigura că totul funcționează perfect. Dorim ca fiecare detaliu să strălucească așa cum trebuie pentru a aduce o atmosferă festivă plină de bucurie în întregul nostru oraș”, a declarat edilul Slatinei.

Primarul nu a fost singur, ci i-a avut alături pe Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, Ionuț Ivan, vicepreședinte al aceleiași instituții, și Gigi Vîlceleanu, viceprimar al municipiului Slatina.

Deși nu s-a anunțat încă oficial, iluminatul festiv va fi aprins cel mai probabil de municipalitatea slătineană în seara zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, așa cum se întâmplă de câțiva ani încoace.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți