13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

O tânără din Movileni a rămas încarcerată în autoturismul cu care s-a răsturnat într-o râpă de la marginea DJ 546 A, între Brebeni și Schitu

- Advertisement -

O tânără de 26 de ani, din comuna Movileni, a ajuns la Spitalul Slatina după ce în seara zilei de sâmbătă, 18 noiembrie 2023, în jurul orei 20:00, s-a răsturnat într-o râpă de la marginea Drumului Județean 546 A, între comunele Brebeni și Schitu. Aceasta a rămas încarcerată în urma evenimentului rutier, Inspectoratul de Poliție Județean Olt fiind sesizat prin apelul de urgență 112, iar pentru cercetări, la fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Șoferița, care era și sub influența băuturilor alcoolice, a fost scoasă din mașină cu ajutorul pompierilor.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 26 de ani, din comuna Movileni, din cauze ce urmează a fi stabilite, s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier, tânăra a rămas încarcerată în autoturism, fiind extrasă de către pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea acordării de îngrijiri medicale. Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,12 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Sursă foto: Martor

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Reprezentantul Poliției Olt a mai spus că tânăra de 26 de ani, din Movileni, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți