3.1 C
Slatina
miercuri,29 noiembrie,2023

Ultimele Articole

Jandarmii olteni au „predat” ștafeta, pentru câteva ore, elevilor de la liceul din Izvoarele

- Advertisement -

20 noiembrie este data la care se sărbătorește Ziua Internaţională a Drepturilor Copiilor și astfel, în prima zi a acestei săptămâni, efectivele Jandarmeriei Olt au „predat” ștafeta, pentru câteva ceasuri, elevilor de la Liceul Tehnologic „Tănase Constantin”, din comuna Izvoarele.

„Proiectul ‘Ziua Ştafetei’, campania-eveniment în cadrul căreia jandarmii predau ștafeta tinerilor dornici să afle cât mai multe despre misiunile și activitățile care presupun această meserie. Cu sprijinul unui ‘mentor’, elevilor li se predă ‘ștafeta’ profesiei printr-o experienţă captivantă și preţioasă. Desfășurarea activității are scopul de a informa tinerii despre etapele care trebuie parcurse la alegerea unei cariere militare, precum și despre prezentarea tehnicii și a materialelor din dotarea efectivelor de jandarmerie”, a spus căpitanul Simona Floricel, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

Sursa citată a mai spus că jandarmii din cadrul Compartimentului Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale al IJJ le-au oferit liceenilor informații despre riscurile la care sunt supuși tinerii la nerespectarea normelor și a prevederilor legale, precum și despre efectele consumului de substanțe interzise.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți