16.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Scărișoara, cercetat sub măsura controlului judiciar pentru comiterea unor infracțiuni de violare de domiciliu și furt

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 5 Deveslu, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au reținut duminică, 19 noiembrie 2023, un bărbat din comuna Scărișoara, cercetat pentru violare de domiciliu și furt.

În fapt, în perioada 3 -7 noiembrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală 5 Deveselu au fost sesizați cu privire la săvârșirea a trei infracțiuni comise în pe raza localității Scărișoara.

Astfel, în noaptea de 2 spre noiembrie, persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei, din localitate, polițiștii întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea de domiciliu.

Trei zile mai târziu, pe 5 noiembrie, persoane necunoscute ar fi sustras o bicicletă din fața unei societăți comerciale, polițiștii întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

De asemenea, în data de 7 noiembrie 2023, persoane necunoscute i-ar fi sustras unui bărbat un portofel în care se afla suma de 2.400 de lei, polițiștii întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

„În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din comuna Scărișoara, bănuit de comiterea faptelor, prejudiciul fiind recuperat parțial. După administrarea probatoriului, la data de 19 noiembrie, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele bărbatului, bănuit de comiterea faptelor, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

În cursul zilei de luni, 20 noiembrie, bărbatul a fost prezentat procurorilor Parchetului Caracal, care au dispus împotriva sa măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de acesta, având în vedere limitele pedepselor aplicate pentru infracțiunile ce fac obiectul cauzei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți