20.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Bazinul Didactic de Înot din Slatina, deschis de Sărbătoarea Sfântului Andrei și Ziua Națională a României

- Advertisement -

Sărbătoarea de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României sunt zile declarate sărbători naționale legale conform Codului Muncii, iar Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt” de la intrarea din municipiul Slatina dinspre Craiova va fi închis în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2023. Nu același lucru se va întâmpla și cu Bazinul Didactic de Înot de pe strada Crișan din Slatina care, din data de 30 noiembrie și până pe 2 decembrie, va fi deschis publicului larg.

Începând de luni, 4 decembrie 2023, programul de lucru la Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt” Slatina se va relua în condiții normale.

Deși va fi deschis în minivacanța de 1 Decembrie, în perioada 3 decembrie – 2 ianuarie 2024, Bazinul Didactic de Înot va fi închis pentru curăţenia generală perioadă, transmit reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Slatina, instituție în subordinea căreia își desfășoară activitatea bazinul.

Potrivit aceleiași surse, înscrierile la cursurile de inițiere de înot, desfășurate la Bazinul Didactic în luna ianuarie 2024, se vor achita în data de 2 decembrie 2023.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți