20.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Muzeul Județean Olt organizează și anul acesta mai multe ateliere de creație dedicate sărbătorilor de iarnă

- Advertisement -
Ne mai despart doar câteva zile și intrăm în atmosfera sărbătorilor de iarnă, motiv pentru care cu toții ne transpunem într-o lume de basm. Iar un moment din acest basm va fi creat pentru copii, și nu doar pentru ei, și de angajații Muzeului Județean Olt, care organizează și desfășoară la sediul instituției culturale noi ateliere de creație dedicate sărbătorilor de la sfârșit de an. 
„Dragi părinți, dascăli și elevi, personalul de specialitate al Muzeului Județean Olt, constatând solicitările dumneavoastră a luat inițiativa de a continua activitatea cu atelierele de creație. Astfel, în perioada care urmează, perioadă dedicată Sărbătorilor de iarnă, pe lângă vizitele și celelalte acțiuni specifice, se vor desfășura mai multe activități creative. Sperăm ca interesul dumneavoastră să fie tot la fel de mare ca și pentru celelalte acțiuni culturale realizate împreună și vă asigurăm în continuare de o colaborare deschisă și benefică pentru toți. Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!”, este invitația pe care George Smarandache, managerul Muzeului Județean Olt o adresează celor interesați.
Astfel, vor avea loc ateliere de pictură pe sticlă cu temă de Crăciun, coordonator dr. Iohana Brătoi, șef Serviciu Conservare Restaurare – Muzeul Județean Olt, și ateliere de confecționat sorcove și stele pentru colindat, coordonator dr. Claudia Balaș, șef Secție Etnografie – Muzeul Județean Olt.
Pentru a participa la aceste activități, în vederea înscrierii și pentru mai multe detalii, persoanele interesate sunt rugate să apeleze numărul de telefon 0747.427.513 – Iohana Brătoi, perioada de desfășurare a atelierelor fiind 2 – 19 decembrie 2023.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți