19.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două cartiere ale orașului Balș, fără apă pentru o zi. Se fac lucrări de igienizare a bazinului de apă de pe strada Cireșului

- Advertisement -

Compania de Apă Olt Secundar Balș a transmis miercuri, 22 noiembrie, că execută lucrări programate de igienizare a bazinului de apă de pe strada Cireșului pe parcursul zilei de joi, 23 noiembrie. Din acest motiv, serviciul de alimentare cu apă va fi întrerupt în cartierele Româna și Corbeni, timp de o zi.

Astfel, bălșenii din cele două cartiere nu vor avea apă la robinete începând de joi, ora 08:00, și până vineri, 24 noiembrie, ora 08:00.

Locuitorii din cartierele Româna și Corbeni subt sfătuiți să își facă rezervă de apă pentru consum, dar și pentru uz casnic.

„Facem apel la cetățenii din zona menționată să își asigure rezerva de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. Compania de Apă Olt execută aceste lucrări pentru îmbunătățirea calității apei, cu respectarea normelor de igienă și sănătate publică, impuse de legislația în vigoare”, se arată într-un comunicat remis de CAO.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți