21.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

O tânără de 24 de ani, din Brastavățu, și-a pierdut viața într-un accident produs în localitatea teleormăneană Peretu

- Advertisement -

Grav accident de circulație în seara zilei de miercuri,22 noiembrie 2023, în jurul orei 20:30, pe Drumul Național 6, în localitatea Peretu, județul Teleorman. Două autoturisme s-au izbit violent, iar în urma impactului o tânără de 24 de ani, din comuna olteană Brastavățu, a murit, în timp ce alte trei persoane, printre care și un tânăr de 26 de ani, tot din Brastavățu, care era șoferul mașinii în care se afla femeia din Olt, au fost rănite.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizați prin apelul de urgență 112 despre producerea evenimentului rutier și s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări și a stabili cum s-a produs.

„Din cauze și în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, un autoturism condus de către un bărbat de 26 de ani, din județul Olt, a intrat în coliziune cu un auto condus de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în comuna Plosca, județul Teleorman. În urma impactului a rezultat decesul pasagerei din primul autoturism, o femeie în vârstă de 24 de ani, domiciliată în județul Olt, precum și rănirea conducătorilor auto și a unei pasagere din cel de-al doilea autovehicul, o femeie în vârstă de 32 de ani, din municipiul Roșiori de Vede. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele indicând faptul că niciunul nu se afla sub influența alcoolului la momentul accidentului”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în cauză sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și mecanismului producerii tragicului accident.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți