17.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Primăria Slatina organizează și Revelion în aer liber

- Advertisement -

Municipalitatea slătineană a scos deja la licitație contractul pentru organizarea evenimentului „Revelion 2024”, documentația fiind deja urcată pe site-ul de specialitate Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Așadar, slătinenii sunt așteptați din nou să petreacă trecerea dintre ani în aer liber, în Parcul Tineretului, așa cum se întâmplă de câțiva ani încoace, la miezul nopții aceștia bucurându-se și de un superb foc de artificii. Desfășurarea acestei manifestări vine după ce Primăria Slatina a reușit să organizeze și Ziua Națională a României și Târgul de Crăciun, cu ajutorul sponsorilor, având în vedere Ordonanța 90 din 2023 care a impus luarea unor măsuri de reducere a cheltuielilor publice.

Revelionul va începe în seara zilei de 31 decembrie 2023, la ora 21:00, și se va încheia pe 1 ianuarie 2024, la ora 00:15.

„Prin organizarea prezentei proceduri de achiziție a serviciilor pentru organizarea evenimentului «Revelion 2024» se dorește identificarea unui operator economic care să răspundă tuturor cerințelor ce sunt descrise în caietul de sarcini. Astfel, operatorul economic va oferi în totalitate gama de servicii solicitate în caietul de sarcini, acesta ofertând toate punctele şi subpunctele solicitate de către autoritatea contractantă, pentru a transforma evenimentul «Revelion 2024» într-un eveniment de calitate și bun gust, însumând o serie de momente ce se vor desfășura în data de 31 decembrie 2023, ora 21:00 – 1 ianuarie 2024, ora 00:15, în Parcul Tineretului din municipiul Slatina”, se precizează în anunțul de participare publicat Primăria Slatina pe e-licitatie.ro.

Ofertele se pot depune până luni, 27 noiembrie 2023, pe site-ul Sistemul Electronic de Achiziții Publice fiind vehiculate și numele posibililor artiști care ar putea veni să cânte la Slatina, în Noaptea de Anul Nou.

Valoarea organizării Revelionului în aer liber din municipiul reședință a județului Olt este de 257.200 lei.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți