13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Ansamblul „Doina Oltului” din Slatina deschide stagiunea de iarnă pe 1 Decembrie, cu un spectacol folcloric la care intrarea este liberă

- Advertisement -

Cu o vechime de peste patru decenii, Ansamblul Folcloric „Doina Oltului” al Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Olt, deschide anul acesta stagiunea de iarnă într-o zi importantă pentru români, respectiv pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a Românie. Va fi cântec, joc și voie bună în cadrul spectacolului folcloric ce va avea loc vinerea viitoare, cu începere de la ora 17:00, în sala de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina, intrarea fiind liberă.

„În data de 1 decembrie 2023, Ansamblul Folcloric „Doina Oltului” va susține stagiunea de iarnă la Centrul Cultural «Eugen Ionescu» din Slatina, începând cu ora 17:00. Intrarea este liberă”, este invitația adresată de instituția culturală în subordinea căreia ansamblul își desfășoară activitatea.

În cadrul spectacolului extraordinar „Joc și cântec românesc” vor urca pe scenă și vor susține recitaluri în fața slătinenilor următorii îndrăgiți interpreți de muzică populară: Cătălin Bărbulescu, Constantin Ștefan, Neta Soare, Gabriel Zăvoeanu, Mădălina Drăgan, Florica Chircă, Marinela Dobrițoiu, Mădălina Deaconu, Denisa Popescu, Dorina Mete, Daniel Roșoga și Sorina Dinu, acompaniamentul muzical fiind asigurat de orchestra „Doina Oltului”, condusă de dirijorul Cristian Dumitru.

La startul stagiunii de iarnă, din spectacol nu vor lipsi nici momentele coregrafice din diferite zone ale țării prezentate de dansatorii „Doina Oltului”, al căror coregraf este Siminel Buță.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți