22.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Cupa Slatinei la Înot, o nouă ediție de succes organizată de Primărie. Cei mai buni înotători au primit articole sportive

- Advertisement -

Primăria municipiului Slatina, în colaborare cu Bazinul Didactic de Înot din cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina, a organizat sâmbătă, 25 noiembrie 2023, o nouă ediție a competiției sportive „Cupa Slatinei la Înot”, cea cu numărul opt. Au participat zeci de copii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, pasionați și determinați să-și demonstreze abilitățile în cele patru probe de concurs: crawl 25 metri, crawl 50 metri, spate 25 metri și bras 25 metri.

Cum Ordonanța 90 din 2023 privind unele măsuri de reducere a cheltuielilor publice nu a mai permis alocarea de bani de la bugetul local de Primăria Slatina, pentru acordarea premiilor, competiția s-a putut desfășura prin donarea indemnizațiilor de către consilierii locali slătineni ai Partidului Social Democrat.

Astfel, cei mai buni înotători, au primit premii constând în articole sportive, medalii și diplome.

„Înotătorii au oferit momente deosebite de competitivitate și voință, atrăgând atenția unui public numeros. Într-o notă de recunoștință, au fost oferite premii constând în articole sportive tuturor câștigătorilor din fiecare categorie. Felicităm toți participanții și câștigătorii pentru efortul și dedicarea lor, fiind totodată recunoscători părinților și susținătorilor care au contribuit la succesul acestei competiții”, este mesajul transmis de reprezentanții Primăriei municipiului Slatina, la finalul concursului „Cupa Slatinei la Înot”.

Printre cei care au înmânat premiile s-au numărat și Gigi Vîlceleanu și Alexandru Berechet, cei doi viceprimari ai Slatinei.

Iar printre câștigători au fost nu mai puțin de 21 de înotători ai CSM Slatina, antrenați de Ovidiu Radu, Claudiu Ionescu și Bogdan Chiriac, ce au obținut în total 36 de medalii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți