21.2 C
Slatina
vineri,26 iulie,2024

Ultimele Articole

Cine cântă la deschiderea Târgului de Crăciun de la Slatina. Trupa RO-Mania și olteanca Amna, cap de afiș

- Advertisement -

Municipalitatea a transmis luni, 27 noiembrie 2023, ce artiști vor urca pe scenă, pentru a susține concerte la deschiderea Târgului de Crăciun organizat și anul acesta în Parcul Tineretului, din municipiul Slatina. Iar cap de afiș sunt trupa RO-Mania și slătineanca Amna.

Cum Ordonanța 90/2023 privind unele măsuri de reducere a cheltuielilor publice nu a permis anul acesta alocarea de fonduri de la bugetul local de către Primăria Slatina pentru organizarea evenimentului, autoritățile locale au fost nevoite să găsească sponsori, încheind astfel un protocol de colaborare cu o societate pentru ca acest concert să aibă loc, dar și ca parcul de distracții să se poată ține în perioada 1 decembrie 2023 – 7 ianuarie 2024.

Potrivit lui Gigi Vîlceleanu, viceprimar al municipiului, în deschiderea spectacolului din parcarea din fața Parcului Tineretului, care va fi de Ziua Națională a României, de la ora 17:30, se va aprinde și iluminatul festiv montat anul acesta pe principalele artere ale Slatinei, dar și în zona de agrement din zona Gării.

Apoi, în intervalul orar 17:30 – 18:00, va cânta pentru slătineni Ionică Moroșanu. Între orele 18:15 – 19:00 în recital pe scenă va fi trupa RO-Mania, pentru ca apoi de la ora 19:00 și până la 19:45 să fie în concert Amna.

Prezentator al mai multor evenimente ce au avut loc la Slatina, și acum amfitrion al acestui show va fi cunoscutul actor și comediant Andrei Duban.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți