11.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

O nouă înfățișare pentru curtea, parcul și terenurile de sport de la Școala Gimnazială „Mihail Drumeș” din Balș

- Advertisement -
O altă promisiune pe care a făcut-o a fost dusă la bun sfârșit de Cătălin Rotea, primarul orașului Balș. În anul 2022, la festivitatea dedicată deschiderii noului an școlar de la Școala „Mihail Drumeș” promitea elevilor, profesorilor și părinților că fața unității de învățământ va fi total schimbată și iată că acest lucru a fost dusă la bun sfârșit.
A fost elev al unității de învățământ între anii 1991 – 1999 și și-a dorit din plin să vadă cum curtea școlii, parcul și terenurile de sport au căpătat în doar câteva luni o altă înfățișare. Primarul Balșului a mai vrut acum să facă o altă promisiune, spunând că toate instituțiile de învățământ din orașul de pe malurile râului Olteț urmează a fi dotate cu mobilier și echipamente moderne.
„Cu emoție, pentru că am fost elev la «Drumeș» în clasele I-VIII, între 1991 și 1999, văd cum curtea școlii, parcul din față, terenurile de sport s-au transformat și s-au adaptat vremurilor în care trăim. Copiii de la Școala «Mihail Drumeș» meritau toate aceste schimbări, meritau să învețe, să se joace și să se bucure de o instituție de învățământ cu adevărat occidentală. Acum, după ce am finalizat lucrările de reabilitare, vom continua anul viitor cu dotarea integrală a tuturor unităților școlare cu mobilier și echipamente moderne”, a declarat edilul Cătălin Rotea.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți