18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Un adolescent de 14 ani, din Deveselu, a furat mașina părinților și s-a plimbat pe străzile din comună. Era și băut

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 5 Deveselu, în timp ce sâmbătă seara, în jurul orei 17:40, desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism ce circula pe strada Sergent Aldea, din comuna Deveselu. Acesta nu a oprit, oamenii legii au pornit în urmărirea sa și au constatat că la volan era un băiat de 14 ani, din localitate, care nu avea permis auto și, în plus, era și sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferul de ocazie a fost oprit pe strada Iancu Jianu, înainte fiind urmărit de polițiști pe mai multe străzi din Deveselu.

„Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar al polițistului, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din localitate, până pe strada Iancu Jianu, unde autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un minor, în vârstă de 14 ani, din comuna Deveselu. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că minorul ar fi sustras autoturismul de la domiciliul părinților, acesta neavând permis de conducere. De asemenea, minorul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,10 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți