22.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Patru ofițeri și 18 subofițeri jandarmi, avansați în gradul următor de Ziua Națională a României

- Advertisement -

Cu prilejul Zilei Naționale a României, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, a avut loc miercuri, 29 noiembrie, o activitate festivă, în cadrul căreia 22 jandarmi au fost avansați în grad, fiind vorba de patru ofițeri și 18 subofițeri.

„Astăzi (miercuri n.r.) a fost festivitatea de înaintare în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad a ofițerilor și subofițerilor, care în activitatea desfășurată s-au distins prin modul de executare a misiunilor, rezultate deosebite în îndeplinirea atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă. După prezentarea Ordinelor de înaintare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad pentru jandarmii avansați, colonel Emanuel-Theodor Botan, inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt a înmânat noile grade militare celor avansați. Totodată, a fost prezentat și Ordinul inspectorului șef prin care personalul unității a fost recompensat cu mulţumiri, felicitări și citare prin Ordinul de Zi pe Unitate”, a declarat căpitan Simona Floricel, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

Sursa citată a mai spus că, în conformitate cu prevederile legale și a regulamentelor militare, jandarmii pot fi înaintaţi în grad înainte de termen, de Ziua Armei, la 3 Aprilie şi de Ziua României, la 1 Decembrie.

„Felicitări tuturor celor avansaţi și mult succes pe mai departe!”, este mesajul transmis de reprezentantul IJJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți