15.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slatina. Autobuzele Loctrans circulă după programul duminical, în zilele libere de Sfântul Andrei și Ziua României

- Advertisement -
Urmează două zile libere, Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, iar reprezentanții societății de transport în comun din Slatina îi anunță pe călători că autobuzele Loctrans vor circula în municipiu după programul duminical.
Slătinenii, și nu doar ei, sunt rugați să acceseze pagina web www.loctrans-slatina.ro, secțiunea grafice de circulație, pentru a afla mai multe detalii cu privire la programul autobuzelor.
„Dragi călători! În zilele de joi, 30 noiembrie, și vineri, 1 decembrie, autobuzele SC Loctrans SA Slatina vor circula după programul duminical. Tot în această perioadă, sediul SC Loctrans SA va fi închis împreună cu casieriile de pe strada Drăgănești, nr. 25, și de pe Bulevardul A. I. Cuza, parter, bloc FA 21, lângă casieria SC CAO SA. Toate detaliile cu privire la programul autobuzelor le găsiți accesând site-ul nostru www.loctrans-slatina.ro la secțiunea grafice de circulație. Pentru informații suplimentare apelați numărul de telefon: 0349.991”, transmit reprezentanții societății de transport în comun din Slatina.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți