13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Ziua României, sărbătorită prin organizarea mai multor activități culturale la Muzeul Județean Olt

- Advertisement -

În spiritul aniversării a 105 ani de la Marea Unire și a celebrării Sărbătorii Naționale a României, Muzeul Județean Olt a susținut, dar va și organiza în aceste zile mai multe acțiuni cultural-educative.

Astfel, începând de miercuri, 29 noiembrie, potrivit lui Gheorghe Smarandache, managerul instituției culturale, are loc elaborarea unei broșuri documentare sub genericul „105 ani de la Marea Unire” ce va fi publicată în mediul on-line.

Expoziția „Portul popular românesc” va fi vineri, 1 decembrie 2023, și este organizată de Ambasada României din Berlin, în parteneriat cu Muzeul Național Bran și Muzeul de Etnografie din Brașov.

„Ziua Națională la Muzeu” este evenimentul care se va desfășura în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2023, când Muzeul Județean Olt îi invită pe olteni să viziteze gratuit, cu excepția elevilor și studenților care doresc să participe la tombola „Great Artists of the World”, în intervalul orar 09:00 – 17:00, expozițiile de bază și temporare organizate la sediul instituției din strada Ana Ipătescu, nr. 1, din municipiul Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți