11.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Dosar penal pentru un șofer din Slatina, prins băut în trafic

- Advertisement -

Polițiștii Biroului de Ordine Publică al Poliției Slatina au oprit pentru control, în noaptea de joi spre vineri, 30 noiembrie spre 1 decembrie 2023, în jurul orei 01:15, pe strada Fântânilor, din municipiu, un autoturism condus de un tânăr de 31 de ani, din localitate. Acesta s-a les cu dosar penal după ce oamenii legii l-au testat cu aparatul alcooltest și au constatat că s-a urcat băut la volanul mașinii.

„Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,90 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursa citată mai arată că, pe numele slătineanului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți