20.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

S-a aprins iluminatul festiv din Parcul Tineretului Slatina, unde este amenajat și parcul de distracții

- Advertisement -

Deschidere oficială în seara zilei de vineri, 1 Decembrie 2023, în municipiul Slatina. Târgul de Crăciun din Parcul Tineretului a fost inaugurat, iar pe arterele principale din urbe sunt deja funcționale miile de instalații multicolore.

Emil Moț, primarul Slatinei, a fost cel care a aprins iluminatul festiv, la moment asistând mii de slătineni. Alături de edil au fost și cei doi viceprimari Gigi Vîlceleanu și Alexandru Berechet, cu toții făcând apoi selfie cu cei prezenți, dar și baie de mulțime.

Târgul de Crăciun este amenajat ca și în anii trecuți în zona de agrement din apropierea Gării Slatina, loc în care pe Aleea Eroilor sunt amplasate 30 de căsuțe cu produse tradiționale specifice Sărbătorilor de Iarnă, și nu numai. Copiii au și ei la dispoziție un parc de distracții cu tiribombe, carusel, trenuleț și mașinuțe.

După aprinderea beculețelor colorate, pe scena din parcarea Parcului Tineretului au urcat artistul Ionică Moroșanu, trupa RO-Mania, seara încheindu-se cu recitalul susținut de interpreta Amna, originară din Slatina. Amfitrion al întregului spectacol a fost actorul de comedie Andrei Duban.

Târgul de Crăciun și parcul de distracții din zona de agrement vor fi deschise până în data de 7 ianuarie 2024.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți