11.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Grav accident rutier pe DN 54, între comunele Vișina și Studina. Un bărbat a decedat, iar doi copii au ajuns la spital

- Advertisement -

Accident de circulație soldat cu urmări grave în după-amiaza zilei de duminică, 3 decembrie 2023, în jurul orei 15:15, pe Drumul Național (DN) 54, între localitățile Vișina și Studina. Un corăbian de 32 de ani s-a răsturnat cu autoturismul pe câmpul de la marginea părții carosabile, în urma evenimentului tatăl său, de 58 de ani, pierzându-și viața, iar cei doi băieți ai săi, gemeni, în vârstă de 6 ani, au fost duși la spital.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea accidentului, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 32 de ani, din orașul Corabia, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier, doi minori de 6 ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Municipal Caracal, iar un bărbat de 58 de ani a decedat, trupul acestuia fiind transportat la Spitalul Orășenesc Corabia. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, evenimentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed. La fața locului a ajuns și un elicopter SMURD de la Craiova, însă nu a fost nevoie de intervenția paramedicilor de pe acest echipaj.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți