13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

DGASPC Olt își mută sediul într-un imobil al fostului Liceu Agricol din Slatina

- Advertisement -

Schimbare de sediu pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, începând de săptămâna viitoare. Instituția se va muta într-un imobil al fostului Liceu Agricol din municipiul Slatina, motivul fiind faptul că actuala clădire va intra în plin proces de reabilitare termică.

Concret, începând cu data de 11 decembrie, DGASPC Olt va funcționa pentru o bună perioadă de timp în clădirea unde pe timpul pandemiei COVID-19 a funcționat centrul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2.

„Direcția Generală de Asistență Socială si Protectia Copilului Olt informează publicul că, începând cu data de 11 decembrie 2023, își va desfășura activitatea în incinta Colegiului Național Agricol ‘Carol I’ Slatina, strada Strehareți, nr. 150 (fostul centru de vaccinare). Clădirea în care funcționează în prezent Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt din Slatina, strada Drăgănești, nr. 7, va intra în proces de reabilitare. Vă informăm că, în zilele lucrătoare se poate folosi Linia 3 a autobuzelor SC Loctrans SA pentru a ajunge la noul punct de lucru al DGASPC Olt, din strada Strehareți, nr. 150”, se arată într-un comunicat remis de instituție.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți