15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Senatorul Siminica Mirea: „Sala de sport multifuncțională din Slatina, în curând din nou șantier!”

- Advertisement -

Siminica Mirea a transmis luni, 4 decembrie 2023, că pe agenda sa de senator al PSD și de reprezentant al oltenilor s-a preocupat de fiecare dată de obiective de interes local, de ceea ce înseamnă politicile publice cu ascendent județean. Iar finalizarea lucrărilor de la Sala Polivalentă din Slatina a fost unul dintre subiectele arzătoare dezbătute întotdeauna de parlamentarul social democrat.

„Pe tema Sălii de sport multifuncționale cu 3.000 de locuri din municipiul Slatina și a blocajului cauzat de falimentul constructorului, desemnat inițial, am adresat interpelări parlamentare miniștrilor de resort pentru a găsi soluția care să genereze finalizarea obiectivului atât de așteptat de comunitatea slătineană. Nu am fost singură în acțiunile mele, am avut alături echipa de la Primăria Slatina! Iar, când lucrezi în echipă rezultatele vin pe măsura efortului. Pe această cale îi mulțumesc primaruluu Emil Moț, precum și viceprimarilor Alexandru Berechet și Gigi Vîlceleanu. Săptămâna trecută, reprezentanții Primăriei Slatina au participat la ședința de lucru din cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru a susține oportunitatea relansării proiectului și necesitatea acestei investiții pentru Slatina. Și, firesc, cu argumentele invocate se va trece la desemnarea câștigătorului pentru execuția lucrărilor rămase!”, a declarat senatorul PSD de Olt Siminica Mirea.

Cum răspunsul a fost unul favorabil, parlamentarul oltean spune că vor reîncepe din nou lucrările pe șantierul Sălii Polivalente: „Slatina, așa cum merită, va avea sala de sport așteptată! Important este că, încă o dată, munca în echipă reușește și în realizarea/finalizarea acestui obiectiv pe care slătinenii îl merită pe deplin!”.

Sursă foto: Siminica Mirea – Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți