7.2 C
Slatina
marți,5 martie,2024

Ultimele Articole

Iluminatul festiv din orașul Scornicești, aprins de autorități de Sfântul Nicolae

- Advertisement -

Așa cum ne-au obișnuit de câțiva ani încoace, reprezentanții administrației publice din Scornicești vor aprinde iluminatul festiv din oraș de Sfântul Nicolae, puțin după lăsatul serii.

Anunțul a fost făcut de Daniel Tudor, primarul urbei, pe pagina sa oficială de Facebook.

„Păstrând tradiția din ultimii ani, miercuri, 6 decembrie 2023, spre seară, alături de reprezentanții Primăriei și cei din Consiliul Local Scornicești, vom da startul oficial al minunatelor și mult-așteptatelor sărbătorilor de iarnă, odată cu aprindere instalațiilor festive din parcul amenajat în fața instituției Primăriei, dar și în restul localității noastre”, a declarat edilul Daniel Tudor.

Evenimentul este anunțat pentru ora 18:00, iar primarul mai spune că atât copiii, cât și adulții, vor avea parte și de alte surprize pregătite de autoritățile din Scornicești.

„În acest sens, începând cu ora 18:00, vă așteptăm în număr cât mai mare să ne bucurăm împreună de aceste momente magice pentru care am pregătit, ca de fiecare dată, numeroase surprize pentru cei mici, dar și cei mari, deopotrivă! Vă aștept cu mare drag!”, a adăugat Daniel Tudor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți