21.2 C
Slatina
duminică,19 mai,2024

Ultimele Articole

Crimă în comuna Slătioara. Un bărbat l-a decapitat pe un altul cu un topor

- Advertisement -

UPDATE: Reprezentanții IPJ Olt au precizat că autorul crimei este acum în custodia oamenilor legii.

„La data de 6 decembrie 2023, în jurul orei 14:25, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în spatele unei societăți comerciale, din comuna Slătioara, județul Olt, se află o persoană decedată, care prezintă urme de violență. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției de Poliție Rurală 6 Găneasa care a identificat trupul unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Slătioara, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. În cauză a fost anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale. În urma activităților investigativ-operative, o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorului criminalist, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au identificat un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din comuna Slătioara, bănuit de comiterea faptei. În prezent, bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale”, a spus reprezentantul IPJ.

Sursă foto: Amator

Știrea inițială: Tragedie fără margini în după-amiaza zilei de miercuri, 6 decembrie, undeva în jurul orei 14:30, în comuna Slătioara. Din primele date se pare că, în urma unui conflict spontan izbucnit între doi bărbați, din localitate, pe fondul consumului de alcool, într-o casă părăsită situată în spatele unui magazin din zonă, unul dintre ei, în vârstă de 70 de ani, l-a decapitat pe celălalt, de 50 de ani, cu un topor și i-a tăiat și antebrațul drept. Potrivit acelorași surse, capul și mâna le-a aruncat apoi în WC-ul din apropiere.

După ce a comis oribila faptă în fostele băi comunale din Slătioara, bărbatul, cunoscut ca om al străzii, ar fi alertat vânzătoarele maket-ului care au sunat la apelul de urgență 112.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Olt, însă cadrele medicale nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului, al cărui trup a fost găsit tot pe lângă casă.

Sursă foto: Amator

În zonă au ajuns și echipe de criminaliști ale Inspectoratului de Poliție Județean Olt, dar și procurori de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt care au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc crima.

„La fața locului se află o echipă complexă de cercetare din cadrul IPJ Olt și procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt care efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursă foto principală: reperul.ro (Prezentare generală)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți