13.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Nicolae Ciucă, președinte PNL și fost premier, prezent vineri la Slatina, la Liga Aleșilor Locali pe Regiunea Sud – Vest Oltenia

- Advertisement -

Eveniment important la Slatina vineri, 8 decembrie, organizat de Filiala Olt a Partidului Național Liberal. Are loc Liga Aleșilor Locali pe Regiunea Sud – Vest Oltenia, iar aceasta se va desfășura în cortul amenajat pe Dealul Grădiște unde vor fi prezenț nu mai puțin de 600 de liberali. Printre ei va fi și Nicolae Ciucă, președintele PNL la nivel național și președintele Senatului, fost prim-ministru al României.

Anunțul a fost făcut joi, în cadrul conferinței de presă susținută la sediul PNL Olt din Slatina, de deputatul liberal Gigel Știrbu, președinte interimar al organizației și vicepreședinte al Regiunii Sud – Vest Oltenia. La nivel de Olt, președinte al Ligii Aleșilor Locali este Nicolae Cărămizaru, primar al comunei Morunglav, ce va fi prezent la întâlnire alături de ceilalți zece primari liberali din județ.

De asemenea, la Liga liberalilor vor participa și reprezentanți ai filialelor PNL din cele cinci județe care fac parte din Regiunea Sud – Vest Oltenia.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți