13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 48 de ani, din Radomirești, căutat de polițiști după ce a dispărut de acasă acum două zile

- Advertisement -

Polițiștii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Radomirești, județul Olt, care acum două zile, chiar în ziua Sfântului Nicolae, a plecat de acasă și până acum nu s-a mai întors.

Mama bărbatului este cea care i-a alertat pe polițiști cu privire la dispariția acestuia.

„La data de 8 decembrie, în jurul orei 12:25, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 7 Dăneasa au fost sesizați de către o femeie, din comuna Radomirești, cu privire la faptul că, la data de 6 decembrie, fiul său, Cornel Ionel Stanciu, în vârstă de 48 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu său și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1,80 metri, greutate 80 de kilograme, ochi negri, păr șaten, tuns scurt. Bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice”, au precizat reprezentanții Poliției Olt.

La momentul plecării, bărbatul purta o geacă neagră din fâș, pantaloni negri, iar în picioare purta o pereche de ghete negre.

Potrivit unor surse, nu este pentru prima dată când bărbatul pleacă de acasă, însă pleca pe timpul zilei și seara revenea singur la domiciliu.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea dispărutului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți