22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Se poate circula pe toate cele patru benzi ale străzii Pitești de la ieșirea din municipiul Slatina

- Advertisement -
Au fost lucrări de amploare în ultimele luni pe strada Pitești de la ieșirea din municipiul Slatina spre municipiul Pitești, iar acum administrația publică locală anunță că toată această arteră a fost și asfaltată, iar carosabilul a fost trasat. Așadar, traficul rutier nu ar mai trebui să se desfășoare cu dificultate în această zonă, mai ales la orele de vârf, mai ales că acum șoferii au posibilitatea de a circula cu autovehiculele pe patru benzi în loc de două cum era înainte.
Iar investițiile municipalității nu se opresc aici, pe aceeași stradă Pitești urmând a fi reamenajate trotuarele, spațiul verde, precum și accesul la fiecare proprietate din zonă. Aceste lucrări sunt programate a se încheia anul viitor, în primăvară.
„Dragi slătineni! Lucrările de asfaltare și trasare a carosabilului pe strada Pitești, au luat sfârșit. Cu toate acestea, angajamentul meu în calitate de primar al municipiului Slatina nu se oprește aici. Următoarea fază a proiectului vizează reamenajarea trotuarelor, a spațiului verde și accesul către fiecare proprietate, lucrarea fiind finalizată în totalitate în primăvara anului viitor. Mulțumim pentru înțelegere și răbdare! Continuăm să construim Slatina!”, a declarat Emil Moț, primar al municipiului Slatina.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți