10.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Colindătorii au început să treacă și pragul Primăriei municipiului Slatina

- Advertisement -

Este vremea colindelor dedicate Sărbătorii Nașterii Domnului Nostru Iisus Hristos, iar cu acest prilej colindătorii au început să treacă și pragul Primăriei municipiului Slatina. Cu ajutorul sponsorilor, conducerea administrației publice locale, în fruntea căreia se află primarul Emil Moț și viceprimarii Gigi Vîlceleanu și Alexandru Berechet, va oferi anul acesta aproape 2.500 de pachete cu produse tradiționale de Crăciun copiilor care vin să îi colinde pe angajații Primăriei.

Primele grupuri de colindători au venit încă de luni, 11 decembrie, iar acestea au fost așteptate nu doar de edilul Moț, ci și de nimeni altul decât Moș Crăciun cu care nu au ezitat să imortalizeze momentul. Copiii pot veni la Primăria Slatina pentru a colinda, dar și pentru a-și primi darurile de la Moș și ajutoarele sale până vineri, 22 decembrie 2023.

„Dragi slătineni! Astăzi (luni, 11 decembrie n.r.), Primăria municipiului Slatina a răsunat de glasul colindătorilor care ne-au adus magia sărbătorilor de iarnă în inimile noastre. Aproximativ 2.500 de colindători, din unitățile de învățământ din municipiul Slatina, vor fi așteptați de către Moș Crăciun la sediul Primăriei. De la cei mai mici școlari până la adolescenți, fiecare grup de colindători ne va aduce în dar, până pe data de 22 decembrie, nu doar versuri pline de căldură și urări, ci și zâmbete sincere și clipe de bucurie, fiind răsplătiți cu daruri dulci. Felicit cadrele didactice care își manifestă întotdeauna interesul de a păstra această tradiție a sărbătorilor de iarnă”, a declarat Emil Moț, primarul Slatinei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți