20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

S-a finalizat Drumul Județean 546 Dăneasa – Slatina – Verguleasa, care tranzitează zece localități din județ

- Advertisement -
Reprezentanții Consiliului Județean Olt au transmis miercuri, 13 decembrie 2023, că s-a finalizat una dintre cele mai importante investiții în infrastructura rutieră realizate în județ. Este vorba despre Drumul Județean 546 Dăneasa – Slatina – Verguleasa, care a fost finalizat, acest tronson având puțin peste 58 de kilometri și tranzitând zece localități din județ. 
„Astăzi (miercuri, 13 decembrie n.r.) a avut loc recepția lucrărilor pe Drumul Județean (DJ) 546, cea mai importantă investiție în infrastructura rutieră finanțată în cadrul Programului Operațional Regional. Drumul tranzitează 10 localități – Dăneasa, Drăgănești Olt, Mărunței, Coteana, Brebeni, Valea Mare, Slatina, Curtișoara, Teslui, Verguleasa, pe o lungime de 58,367 kilometri, contribuind la modernizarea a 200 de kilometri de drum județean cu peste 100 milioane euro, fonduri nerambursabile, atrase, în acest exercițiu financiar, de către Consiliul Județean Olt”, au declarat reprezentanții celei mai importante instituții administrative din județ.
Sursa citată mai arată că DJ 546 Dăneasa – Slatina – Verguleasa este tranzitat lunar de aproximativ 30.000 de autovehicule, valoarea proiectului fiind de 26 milioane de euro.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți