15.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Primăria anunță că a fost demarată acțiunea de distribuire a tichetelor sociale pentru slătineni

- Advertisement -

Primăria municipiului Slatina transmite că de miercuri, 13 decembrie, a fost demarată acțiunea de distribuire a tichetelor sociale de Crăciun, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române. Astfel, din numărul total de 3.784 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav, accentuat, mediu și pensionari și beneficiari de indemnizații prevăzute de legi speciale cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis aceste tichete 3.727 de slătineni. În 99 de magazine de pe raza orașului Slatina pot fi folosite tichetele sociale în cuantum de 150 de lei, respectiv zece tichete cu o valoare de 15 lei fiecare.

„Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a desfășurat în perioada 2 – 31 octombrie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele nouă puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie electronic la adresa office@das-slatina.ro. Tichetele sociale, în valoare cumulată de 150 lei per beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 99 unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale se va găsi în fiecare plic cu tichete sociale ce va fi distribuit beneficiarilor”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Slatina.

Sursa citată mai arată că lista respectivă poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, la rubrica „Informații de interes public”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți