12.3 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

O femeie s-a răsturnat cu autoturismul pe care îl conducea pe DN 54, la ieșirea din Vișina

- Advertisement -

Accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane în după-amiaza zilei de luni, 18 decembrie 2023, în jurul orei 14:10, pe Drumul Național 54, la ieșirea din comuna Vișina. O femeie este cea care a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina în afara drumului.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului rutier, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii Poliției orașului Corabia.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 42 de ani, din orașul Corabia, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier, autoturismul a luat foc, iar femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul orășenesc Corabia”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Sursă foto: Martor

Potrivit unor surse, se pare că șoferița a apăsat prea tare pedala de accelerație și, din cauza vitezei, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat cu autoturismul pe un câmp din afara părții carosabile. A fost nevoie și de intervenția pompierilor de Garda Vișina la locul accidentului.

Polițiștii rutieri efectuează acum cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți