20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

O mașină de poliție, implicată într-o tamponare ce a avut loc pe o stradă din Balș

- Advertisement -

Un echipaj de poliție și o mașină au fost implicate luni, 18 decembrie, în jurul orei 13:10, într-un eveniment rutier ce a avut loc pe o stradă din orașul Balș. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, rămânând tamponare după cei doi șoferi au întocmit un formular de constatare amiabilă. 

Poliția orașului Balș a fost sesizată cu privire la producerea coliziunii dintre cele două autovehicule, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul instituției Ministerului Afacerilor Interne din teritoriu.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de către un bărbat de 53 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, ar fi pătruns pe strada Nicolae Bălcescu fără a acorda prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu o autospecială din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, ce se deplasa cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursa citată a mai spus că ambii șoferi au convenit asupra întocmirii formularului de constatare amiabilă de accident.

Sursă foto: Internet

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți