20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Locuitorii de pe strada Nicolae Bălcescu, din Balș, fără gaze din cauza avariei produse la un branșament al rețelei de distribuție

- Advertisement -

Reprezentanții Distrigaz Sud Rețele au fost nevoiți să sisteze alimentarea cu gaze naturale miercuri, 20 decembrie, începând cu ora 15:40, ca urmare a unei avarii produse asupra unui branșament aferent rețelei de distribuție a gazelor naturale, de către o companie terță ce executa lucrări de săpătură mecanizată pe strada Nicolae Bălcescu din localitatea Balș, județul Olt.

Din această cauză sunt afectați nu mai puțin de 311 clienți casnici și non-casnici situați pe respectiva stradă. Potrivit Distrigaz, bălșenii de pe Nicolae Bălcescu ar urma să aibă din nou gaze la aragaz până în seara aceleiași zile, la ora 21:00.

„Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt în teren și fac toate demersurile necesare pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp posibil. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va face în cursul zilei de astăzi, până în orele 21:00. După reluarea alimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, au transmis reprezentanții Distrigaz Sud Rețele printr-un comunicat de presă.

Sursă foto: Strada Nicolae Bălcescu din oraș

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți