12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Autobuzul lui Moș Crăciun străbate străzile municipiului Slatina, în weekend

- Advertisement -

Slătinenii, mai ales cei mici, au parte de o mare supriză oferită anul acesta de reprezentanții Primăriei Slatina. În acest sfârșit de săptămână, ei pot străbate mai multe artere ale municipiului cu Autobuzul lui Moș Crăciun.

Acest lucru se va întâmpla până duminică, 24 decembrie 2023, când este Ajunul Crăciunului, pe un traseu bine stabilit, ce va avea ca punct de plecare stația ACR, cu oprire și la Târgul de Crăciun din Parcul Tineretului.

„Dragi locuitori ai municipiului Slatina! Vă anunț cu bucurie faptul că weekendul acesta, în intervalul orar 16:30 – 19:00, ‘Autobuzul lui Moș Crăciun’ va străbate străzile orașului nostru, ocazie minunată pentru cei mici și cei mari să-l întâlnească și să se bucure de spiritul sărbătorilor. Haideți să îl întâmpinăm cu toții pe Moș Crăciun și să ne bucurăm de magia sărbătorilor de iarnă! Ruta lui Moș Crăciun are plecarea din stația ACR, la ora 16:30 – stația Biblioteca Județeană – stația Fabra – stația Steaua – Parcul de distracții din Slatina”, a declarat Emil Moț, primar al municipiului Slatina.

Cursele Autobuzului lui Moș Crăciun au început încă de vineri, iar cei mici au fost cei mai încântați să îl vadă pe bătrânel și să primească dulciuri de la el.

„Ce bucurie să-i vezi pe copii distrându-se în autobuzul lui Moș Crăciun! A fost o experiență minunată! Vă invităm și mâine, în intervalul orar 16:30 – 19:00, pentru a vă alătura și voi lui Moș Crăciun pe ruta: ACR – Biblioteca Județeană – Fabra – Steaua – Parcul de distracții din Slatina – LPS – Crișan și retur. Cadourile dulci ale Moșului sunt și ele pregătite pentru cei mai tineri călători!”, a spus edilul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți