10.7 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii din județ au reținut trei bărbați, acuzați de braconaj și transportul vânatului dobândit ilicit. Au fost descinderi în Teleorman

- Advertisement -

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au pus în executare joi, 21 decembrie 2023, două mandate de percheziție domiciliară, la locuințele a trei tineri, cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani, toți din județul Teleorman, bănuiți de comiterea infracțiunilor de braconaj și transportul vânatului dobândit în condiții ilegale.

Descinderile au fost efectuate de polițiștii din cadrul Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în baza unor mandate de percheziție emise de către Judecătoria municipiului Caracal.

„În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, cadavrul eviscerat al unui căprior, doi câini din rasa ogar, două proiectoare și trofeul unui căprior. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursa citată mai spune că, după administrarea probatoriului, la aceeași dată, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele celor trei tineri teleormăneni a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Vineri, 22 decembrie, tinerii au fost prezentați Judecătoriei Caracal, magistrații instanței dispunând măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, față de aceștia.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți