14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Polițiștii olteni au fost din nou ajutoarele Moșului. Familii nevoiașe din cinci localități au primit cadouri

- Advertisement -

În pragul Sărbătorii Crăciunului, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au continuat să ofere, în ultimele zile, daruri din suflet mai multor copii și familiilor lor, din localitățile Potcoava – satele Sinești, Valea Merilor, Scornicești – satele Jitaru, Rusciori, Mogoșești, Fărcașele, Ipotești și Milcov. De această dată, în rolul mesagerilor lui Moș Crăciun s-au aflat polițiștii Biroului Siguranță Școlară, Biroului pentru Protecția Animalelor, Serviciului Cabinet, Poliției orașului Scornicești, Poliției orașului Potcoava, dar și polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 2 Osica de Sus.

„Cei mici, bucuroși și plini de emoție în suflete, i-au întâmpinat cu entuziasm și recunoștință, fiind de-a dreptul încântați de cadourile primite de la ajutoarele Moșului. De asemenea, polițiștii nu au uitat nici anul acesta de familia din Milcov, județul Olt, a cărei fetițe s-a confruntat, în trecut, cu probleme de sănătate, oferindu-i daruri, constând în produse alimentare, dulciuri și rechizite. Polițiștii s-au bucurat să audă despre progresele ei, în ceea ce privește starea sa de sănătate și îi urează, pe această cale, Crăciun fericit, îndeplinirea tuturor dorințelor și multă sănătate!”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Totodată, în acest sfârșit de săptămână, inspectoratului de poliție i-a fost călcat pragul, din nou, de un grup de peste 50 de colindători, elevi ai Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu”, din municipiul Slatina, care au încântat asistența cu cântecele lor, aceștia fiind răsplătiți cu daruri pe măsura prestațiilor lor.

„Polițiștii olteni urează copiilor și tuturor persoanelor care păstrează magia Crăciunului în suflete, un Crăciun Fericit, iar Moșul să le aducă tot ceea ce își doresc!”, a mai spus reprezentantul Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți