9.1 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Patru tineri din Rotunda și Vădăstrița, arestați după ce au agresat doi caracaleni și au distrus mașina unuia dintre ei

- Advertisement -

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în noaptea de miercuri spre joi, 20 spre 21 decembrie, mai multe persoane necunoscute ar fi agresat doi tineri, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, totodată distrugând și autoturismul unuia dintre ei, pe strada Vornicu Ureche, din localitate.

Patru tineri au fost cei care i-au bătut pe caracaleni, au stabilit oamenii legii.

„În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției municipiului Caracal au identificat patru tineri, cu vârstele cuprinse între 22 și 27 de ani, din localitățile Rotunda și Vădăstrița, județul Olt, bănuiţi de comiterea faptelor. În cursul zilei de sâmbătă, 23 decembrie, cei patru tineri au fost prezentaţi Judecătoriei Caracal, care a dispus față de aceștia măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse, totul scandalul a pornit în urma unui conflict spontan izbucnit între cei șase tineri în benzinăria de pe strada Vornicu Ureche, din Caracal.

Acum, agresorii sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți