20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șapte persoane rănite într-un accident produs în zona comunei Grădinari, în prima zi de Crăciun

- Advertisement -

UPDATE: Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt spun că ar fi vorba de șapte persoane rănite care au ajuns la spital și că accidentul rutier s-a petrecut în comuna Grădinari.

„Echipaje din cadrul ISU Olt și ISU Vâlcea (Detașamentul Drăgășani) au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Național 64, în localitatea Grădinari. În urma evenimentului au rezultat șapte victime, conștiente, cu diverse traumatisme prin accident rutier, care au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, de echipajele SMURD și SAJ (Serviciul de Ambulanță Județean n.r.) Olt”, a spus căpitan Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Victimele ar fi bărbați cu vârsta cuprinsă între 32 și 72 de ani.

Șase dintre ele s-ar fi aflat într-un autoturism care este destinat transportului pacienților ce fac dializă, iar în celălalt era doar conducătorul auto.

Știrea inițială: Accident de circulație soldat cu mai multe persoane rănite produs în seara primei zile de Crăciun, pe Drumul Național 64, în zona comunei Strejești. Mai multe echipaje de salvatori s-au deplasat la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimelor, traficul fiind oprit temporar în zonă.

Evenimentul rutier a avut loc undeva în jurul orei 21:00, se pare între două autovehicule care s-au ciocnit frontal violent, iar potrivit reprezentanților Centrului InfoTrafic al Poliției Române în jurul orei 22:00 circulația ar putea reveni la normal.

„Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unui accident, traficul este oprit temporar pe DN 64 Piatra Olt – Drăgășani, în zona localității Strejești, județul Olt. În urma coliziunii frontale, patru persoane necesită îngrijiri medicale. Se estimează reluarea circulației după ora 22.00”, transmite Centrul InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliției Române.

Articol în curs de actualizare.

Sursă foto principală: Info Trafic Slatina

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți