18.1 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Accident pe Tronsonul 3 al DEx 12, între Priseaca și Jitaru. O persoană rănită ușor și dusă la spital

- Advertisement -

Nici nu a fost redat bine traficului rutier, că marți după-amiază, 26 decembrie 2023, în cea de-a doua zi de Crăciun, a și avut loc primul accident de circulație pe este. Vorbim de Tronsonul 3 al Drumului Expres 12 Craiova – Slatina – Pitești unde, în panta de urcare de la Priseaca spre Jitaru, două autoturisme s-au acroșat ușor.

Coliziunea s-a produs undeva în jurul orei 14:00, iar în urma acesteia o persoană a fost rănită și a avut nevoie de acordarea primului ajutor, ulterior fiind transportată la Spitalul Slatina pentru acordarea de îngrijiri medicale amănunțite.

Sursă foto: Martor

La fața locului au intervenit inclusiv echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, dar și echipaje ale Poliției Rutiere care au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, iar în cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În urma accidentului, pe banda de mers spre Colonești a DEx 12 Craiova – Pitești s-au format coloane de mașini ce s-au întins pe o distanță de câțiva zeci de metri, însă la aproximativ o oră de la producerea impactului se putea circula din nou normal pe respectivul tronson.

Foto principală: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți