11.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Concert al artistului Ștefan Bănică în aer liber la Slatina, în Noaptea dintre Ani. Programul complet al Revelionului

- Advertisement -

Sunt mai puțin de 72 de ore până când slătinenii, și nu doar ei, sunt așteptați să petreacă Revelionul în aer liber, în Parcul Tineretului din zona Gării. Așadar, de duminică seara, 31 decembrie 2023, ora 21:00, și până la ora 00:15 a dimineții zilei de luni, 1 ianuarie 2023, va fi un mare concert al cântărețului pop rock Ștefan Bănică Junior, dar în spectacol vor fi și un DJ, dar și un band. 

Potrivit lui Gigi Vîlceleanu, viceprimar al municipiului Slatina, programul din noaptea de Anul Nou va începe la ora 21:30 cu un program artistic oferit de un DJ care va mixa ultimele hituri apărute pe piața muzicală, trupa MashUp Band își va începe spectacolul la ora 22:15, pentru ca de la ora 23:10 să înceapă recitalul lui Ștefan Bănică, un artist care a mai avut show-uri la Slatina cu band-ul său, mai ales la Zilele orașului, atât ediția de iarnă, cât și cea de vară.

Faptul că va avea spectacol în municipiul reședință a județului Olt a confirmat recent și cântărețul Ștefan Bănică, pe pagina sa oficială de Facebook: „(…) De Revelion toată lumea dansează, toată lumea se distrează cu noi în concert la SLATINA – aer liber, Parcul Tineretului”.

„Dragii mei slătineni! Haideți să petrecem împreună trecerea dintre ani în Parcul Tineretului, alături de marele artist Ștefan Bănică Jr. Va fi o seară plină de voie bună, muzică live și momente magice, sub spectaculoasele focuri de artificii care vor marca începutul unui nou an plin de speranțe și bucurii”, este invitația pe care Emil Moț, primarul Slatinei, celor care vor să petreacă Noaptea dintre Ani în aer liber.

De la miezul nopții, timp de un sfert de oră, slătinenii se vor putea bucura și de un spectacol de artificii și confetti, distracția de Revelion încheindu-se în jurul orei 00:15.

Valoarea organizării Revelionului în aer liber din Slatina este de 257.200 lei, așa cum a fost publicat în anunțul de participare publicat de Primărie pe site-ul de specialitate e-licitatie.ro (Sistemul Electronic de Achiziții Publice).

FOTO: Ștefan Bănică în spectacol la Slatina, cu ocazia Zilelor municipiului, ediția de vară (Primărie – Facebook)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți