14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Corabia. O tânără din Caracal, depistată de polițiști când transporta ilegal mai multe cutii cu articole pirotehnice

- Advertisement -

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt și ai Postului de Poliție Transporturi Feroviare Corabia au desfășurat în dimineața zilei de vineri, 29 decembrie, în orașul Corabia, din județul Olt, activități specifice pentru identificarea persoanelor care nu respectă prevederile Legii 126/1995, republicată cu modificările și completările ulterioare, privind regimul materiilor explozive. În timpul acțiunii, pe strada Caracal, din orașul Corabia, au depistat o caracaleancă de 23 de ani care transporta cu un autoturism peste zece cutii cu obiecte de distracție, acestea având un număr total de focuri cuprins între 25 și 50.

„În cadrul activităților, în jurul ore 09:10, polițiștii au depistat în trafic, pe strada Caracal, din orașul Corabia, o tânără de 23 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce transporta în autoturism mai multe articole pirotehnice, din categoria F 2, fără documente legale. Articolele pirotehnice au fost ridicate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de orice operaţiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept”, se precizează într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Reprezentanții Poliției Olt reamintesc încă odată locuitorilor județului că orice operațiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți