18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Mihai Ioana, primarul comunei Grădinari, condus pe ultimul drum de sute de oameni. Șoferul care a provocat accidentul în care a murit, căutat după ce a fost dat în urmărire generală

- Advertisement -

Moartea edilului comunei Grădinari, Mihai Ioana, a fost un șoc pentru întreaga comunitate, dar și pentru simplii cetățeni care au aflat de tragedia în care acesta și-a pierdut viața. Primarul a decedat în gravul accident produs pe Drumul Național 64, în comuna Strejești, în seara primei zile de Crăciun, iar sâmbătă, 30 decembrie 2023, puțin după ora prânzului, acesta a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni.

Vorbim de membri ai familiei, prieteni, alți apropiați, dar și simpli cetățeni din localitate care au vrut să fie alături de el.

Edilul Ioana se afla în ambulanța privată specializată în a transporta persoane care necesită dializă. Chiar se întorcea, împreună cu alți pacienți, de la tratament în seara când a avut loc accidentul.

Într-o curbă, se pare că jeep-ul condus de slătinean de 32 ani, care era băut, rezultatul la testarea cu aparatul alcooltest fiind de 0,72 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, și s-ar fi aflat și sub influența substanțelor psihoactive, ar fi pătruns pe contrasens, lovind frontal autoturismul destinat transportului persoanelor care au nevoie de dializă. Dacă ambulanța privată venea dinspre Găneasa, celălalt vehicul circula pe sens opus, dinspre Drăgășani, coliziunea dintre cele două autovehicule fiind frontală.

Paul Robert Hraru este tânărul de 32 de ani, din Slatina, care acum este căutat de oamenii legii, acesta fiind se pare șoferul vinovat de producerea evenimentului rutier și a fost dat în urmărire națională. Ar fi deja fugit din țară, iar pe numele său magistrații Judecătoriei Slatina au emis vineri, 29 decembrie, mandat de arestare preventivă în lipsă, pentru faptele de care este acuzat.

„În urma probatoriului administrat, la data de 29 decembrie, Judecătoria Slatina a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele tânărului de 32 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe, întrucât acesta se sustrage de la urmărirea penală. Polițiștii desfășoară activități specifice în scopul punerii în aplicare a mandatului de arestare preventivă, tânărul fiind pus în urmărire națională”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți