11.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Corăbian, arestat după ce i-a furat telefonul mobil unui bărbat. A fost ajutat de o adolescentă de 17 ani

- Advertisement -

UPDATE: În cursul după-amiezii zilei de 5 ianuarie 2024, tâlharul a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Corabia care au dispus pe numele său măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Însă, decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată.

Știrea inițială: Polițiștii Poliției orașului Corabia, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au reținut joi, 4 ianuarie 2024, un bărbat din Corabia cercetat pentru tâlhărie calificată.

Fapta a fost comisă în noaptea de 28 spre 29 decembrie, corăbianul fiind ajutat de o adolescentă de 17 ani.

„În fapt, în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2023, polițiștii Poliției orașului Corabia au fost sesizați de un bărbat de 34 de ani, din orașul Corabia, județul Olt, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Caraiman, din localitate, două persoane, prin întrebuințare de amenințări și acte de violență, l-ar fi deposedat de telefonul mobil. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind continuate cercetările în vederea identificării persoanelor și dispunerii măsurilor legale. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat două persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 39 de ani și o minoră de 17 ani, din orașul Corabia, județul Olt”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Pentru documentarea activității infracționale a făptașilor, polițiștii au pus în executare joi, 4 ianuarie, un mandat de percheziție domiciliară la locuința bărbatului de 39 de ani, ocazie cu care au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, bunuri susceptibile să fi fost folosite la activitatea infracțională.

După administrarea probatoriului, în aceeași zi, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, pe numele corăbianului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, copila fiind cercetată în stare de libertate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți