11.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Un slătinean de 40 de ani a intrat cu autoturismul într-un cap de pod de pe marginea unui drum din Curtișoara

- Advertisement -

Accident de circulație în seara zilei de joi, 4 ianuarie 2024, în jurul orei 19:20, pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara. Un bărbat de 40 de ani, originar din municipiul Slatina, a ajuns la spital după ce a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-un cap de pod de pe marginea părții caorsabile. 

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului rutier, la fața locului, pentru cercetări, deplasându-se polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. În zonă au acționat inclusiv pompierii de la Detașamentul Slatina al Inspectoratului pentru Situații de Urgențe Olt.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar în urma rezultatului s-a stabilit că acesta nu băuse înainte de a se urca la volan.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara, din cauze ce urmează a fi stabilite, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse, se pare că șoferul nu a adaptat viteza la drum, în condițiile unui carosabil umed, motiv pentru care a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit violent capul de pod de pe marginea DJ 546.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți