15.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

O autoutilitară și două taxiuri implicate într-un accident rutier produs la ieșire din Slatina spre Brebeni

- Advertisement -

Accident de circulație în seara zilei de miercuri, 10 ianuarie 2024, în jurul orei 17:45, pe strada Drăgănești, de la ieșirea din municipiul Slatina spre comuna Brebeni. Trei persoane au fost rănite ușor în urma impactului dintre o autoutilitară și două taxiuri, Inspectoratul de Poliție Județean Olt fiind sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la coliziunea produsă în zona industrială a Slatinei.

La fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate trei autovehicule, respectiv o autoutilitară condusă de un tânăr de 27 de ani, din comuna Movileni, județul Olt, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, și un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, trei persoane, respectiv cei doi conducători auto din Slatina și o femeie, pasageră într-unul dintre cele două autoturisme, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Sursă foto: Capturi video postat pe Info Trafic Slatina – Grup Facebook

Potrivit unor surse, vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul autoutilitarei care, din cauza nepăstrarea distanței regulamentare în mers, a intrat în coliziune față – spate cu unul dintre taxiuri, autoturismul fiind proiectat în celălalt taxi ce se deplasa regulamentar din sens opus.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți