20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coliziune între o mașină și o autoutilitară, într-o intersecție din municipiul Slatina. O adolescentă de 18 ani a ajuns la spital

- Advertisement -

Accident de circulație în dimineața zilei de vineri, 12 ianuarie 2023, în jurul orei 10:40, la intersecția bulevardului Alexandru Ioan Cuza cu strada Primăverii, din municipiul Slatina. O mașină și o autoutilitară s-au lovit, iar în urma impactului o tânără de 18 ani, pasageră în autoturism, a avut nevoie de acordarea primului ajutor, fiind apoi transportată la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului rutier, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Niciunul dintre șoferi nu era băut în momentul producerii evenimentului rutier.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în accident, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina și o autoutilitară condusă de un tânăr de 30 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. În urma evenimentului rutier, o tânără de 18 ani, pasageră în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, se pare că șoferița de 18 ani ar fi vinovată de producerea accidentului, având în vedere că, având viteză, ar fi forțat semaforul și a trecut pe culoarea galbenă a acestuia, autoturismul condus de ea intrând în coliziune cu autoutilitara.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți