22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Brastavățu, cunoscut cu probleme psihice, căutat de polițiștii din județ. Este dispărut de mai bine de două săptămâni

- Advertisement -

UPDATE: Tânărul a fost identificat de polițiști în comuna Ișalnița, județul Dolj. Pe perioada cât a lipsit, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Polițiștii din județ caută un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna olteană Brastavățu, care este cunoscut cu probleme psihice și a plecat voluntar de la o locuință unde stătea fără forme legale, din comuna Ianca, județul Olt, în urmă cu mai bine de două săptămâni, și până la această dată nu s-a întors.

Bărbatul în gospodăria căruia acesta lucra este cel care, în dimineața zilei de sâmbătă, 13 ianuarie 2024, i-a alertat pe oamenii legii cu privire la dispariția sa.

„La data de 13 ianuarie, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 3 Corabia au fost sesizați de un bărbat, din comuna Ianca, județul Olt, cu privire la faptul că, în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2023, o persoană care locuia fără forme legale la locuința sa, respectiv Alexandru Rusu, în vârstă de 25 de ani, a plecat voluntar și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1,75 metri, greutate 80 de kilograme, față ovală, ten închis, ochi negri, păr negru, tuns scurt. Tânărul este cunoscut cu afecțiuni psihice și are dificultăți de exprimare verbală. La momentul plecării, acesta purta o geacă din fâș cu glugă de culoare albă, pantaloni de trening de culoare închisă, pulover de culoare închisă, în picioare purta o pereche de bocanci, iar pe cap purta un fes de culoare neagră”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Nu ar fi prima dată când tânărul din Brastavățu, care lucra de cinci ani la bărbatul ce a sesizat dispariția sa oamenilor legii, pleacă, dar de fiecare dată a reușit să dea de el pe la diverse stâne din județele Olt, Dolj, Sibiu și Timiș. Și acum patronul și-a căutat angajatul pe la stâne din apropierea comunei Ianca, din județele Olt și Teleorman, însă nu l-a găsit.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tânărului dispărut sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți